بهگزارش خبرنگار میراثآریا، مهدی دونده معاون استاندار و فرماندار نیشابور امروز دوشنبه دوم شهریور ماه ۱۴۰۵ در این مراسم بر فعالیت مجدانه و پاسخگویی مستمر مدیران تأکید کرد و افزود: مدیران پنجشنبه و جمعه، صبح و شب و در صورت نیاز ۲۴ ساعت باید در خدمت مردم باشند. مردم انتظار دارند مسئولان در کنار آنها باشند.
دونده بر ضرورت تکریم مردم تأکید کرد و گفت: مردم از افزایش استرس، مشکلات اقتصادی، افزایش قیمتها و ناترازی انرژی خسته شدهاند. هر یک از مدیران باید در حوزه مسئولیت خود، تکریم اربابرجوع و تبیین شرایط را در اولویت قرار دهد و بپذیرد که مردم ولینعمت ما هستند و باید پاسخگوی آنها باشیم.
در تقدیرنامه مهدی دونده معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور ضمن معرفی حسن گیاهی بهعنوان مدیر نمونه، از تلاشهای بیشائبه در انجام وظایف سازمانی و امور محوله تقدیر شده است.
در فعالیتهای رئیس میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی نیشابور که در هیئت امنای انجمن آثار و مفاخر فرهنگی نیز عضویت دارد، مرمت آثار تاریخی، پژوهشگری در حوزه فرهنگ، هنر و ادبیات، نویسندگی و سایر فعالیتهای فرهنگی به چشم میخورد.
انتهای پیام/

نظر شما